Black Hat Sessions "It's All About The Data"

Home | News | Black Hat Sessions "It's All About The Data"

Black Hat Sessions "It's All About The Data"


BHS-XV.jpg 

 

Ontvang als SCOS relatie 10% korting.

BlackHat-inschrijven.gif

 

Als partner van dit security congres kunnen wij u een speciale korting van 10% geven op de toegangsprijs. Zo betaalt u slechts €238,50 in plaats van €265.
U kunt uw kortingscode aanvragen door een email te sturen naar bhs@scos.nl.www.blackhatsessions.com en de korting wordt dan direct verrekend.

 

Black Hat Sessions Part XV: Anniversary Edition

It’s all about the Data

Op 29 juni organiseert Madison Gurkha voor de vijftiende keer de Black Hat Sessions. Het jaarlijkse securitycongres keert wederom terug in de Reehorst in Ede met een inspirerende dag vol technische- en niet-technische lezingen, workshops en presentaties.

Laat u op 29 juni a.s. in één dag informeren over diverse onderwerpen, van privacy tot criminaliteit, van high-level tot diep-technisch. Want het is nu eenmaal: all about the data! Op het programma staan: Bill Cheswick (keynote) Rachel Marbus (KPN), Hans de Zwart (Bits of Freedom), John Fokker (Team High Tech Crime), Meredith L. Patterson, Duncan Campbell, en nog vele anderen. Een seminar met een imposante line-up.

 

Keynote: Bill Cheswick Cheswick (Ches) komt speciaal over vanuit de U.S. om op 29 juni de openingskeynote te verzorgen. Als iemand de evolutie van internet en computertechnologie van dichtbij heeft meegemaakt is het Bill Cheswick wel. Tijdens zijn lange carrière heeft hij gewerkt bij AT&T Shannon Lab en Bell Labs waar hij mede-ontwikkelaar was van één van de eerste firewalls ter wereld. Ondanks dat hij met pensioen is gegaan zit hij allesbehalve stil als docent op de University of Pennsylvania en zijn experimenten met iOS-apps.

 

Sprekersprogramma

Copyright © SCOS Software bv | HomeProductsContactPress Releases